Slufo fotografie

  /  Bruiloftfotografie   /  Trouwen bij Zzamen in Zoetermeer

Sjors en Debby zijn niet zomaar een bruidspaar voor ons. We hebben ze ontmoet op een eerdere bruiloft van Maaike en Maikel en meteen klikte het tussen ons. We hadden zo’n leuke tijd dat ze ons beloofden: “Als wij ooit zelf trouwen, willen we jullie als onze fotografen op onze dag.” En zo geschiedde! 2 juni 2023 was het dan zo ver. Wat wij ook erg leuk vonden is dat we Maaike een Maikel weer terug zagen nadat er 3 jaar waren verstreken.

Sjors en Debby zijn niet alleen een prachtig stel, maar ze hebben ook drie geweldige kinderen, Pim, Tobi en Mick. Debby had er voor gezorgd dat ze alle 3 tot in de puntjes prachtig aangekleed waren!

Fotoshoot mini kerkje

Voor de fotoshoot kozen Sjors en Debby voor een klein kerkje boven op een heuvel. Het was even een uitdaging met de trouwschoenen, maar het is gelukt en zorgde ook voor hele grappige foto’s. We wilden de kinderen ook betrekken bij de shoot, dus we hebben zelfs een aparte minifotoshoot met hen gedaan in de nabijgelegen speeltuin. Ze vonden het helemaal geweldig! Maar het hoogtepunt was toen Pim met het idee kwam om bloemen te gooien. Zodoende hebben we zelfs wat actiefoto’s kunnen maken. Het zijn dit soort spontane ideeën die zo’n fotoshoot uniek en persoonlijk maken.

Trouwlocatie Zzamen:

De bruiloft vond plaats op de prachtige locatie van Hoeve Zzamen. Zelf waren we hier nooit geweest maar zijn natuurlijk altijd benieuwd. Deze boerderij in het hart van de randstad heeft een ongedwongen en authentieke sfeer. Het terrein had een prachtige tuin en was heel gezellig aangekleed met sfeervolle verlichting, knusse zithoekjes, vuurhaardjes, foodtrucks, hooibalen en had hierdoor een leuke bohemian / festival sfeer. En kijk ook die champagne boom! Heb je ooit wel eens zoiets gezien?

Een prachtige dag

Zelf hebben we niet alleen de prachtige momenten van Sjors en Debby vastgelegd, maar we hebben zelf ook enorm genoten van hun bruiloft. Het was een dag vol emoties, van lachen tot huilen, en we waren erbij om elk speciaal moment vast te leggen. Lieve Sjors en Debby, bedankt voor jullie vertrouwen en voor deze fantastische dag! Een ook een bedankje voor de ceremoniemeester, alles was goed geregeld en wat hebben we een lol gehad samen!

Bedankje aan Zzamen

Ook aan alle medewerkers van Zzamen: Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid, wij kwamen als fotografen deze dag absoluut niets tekort. Dat was erg fijn! Wil je meer informatie? Kijk dan hier: Trouwen bij Zzamen in Zoetermeer

Post a Comment

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com