Newbornshoot

Er is niks mooiers dan een lief klein wondertje dat nieuw komt op deze wereld. Laat daarom de eerste momenten van uw baby vast leggen op camera.

Wanneer newbornshoot?

Als u gekozen hebt voor een newbornshoot, bespreken we 2 datums rond de uitgerekende datum. Een newbornshoot is het mooiste vast te leggen wanneer de baby tussen de geboorte en 3 weken is. Ze zien er dan nog echt pasgeboren uit, zijn flexibel en slapen nog veel. Ook is het juist leuk om de kleine op dezelfde manier te leggen als hij in de buik heeft gezeten.

De foto’s zullen bij ons in de studio in Haaksbergen gemaakt worden waar wij de beschikking hebben over meerdere achtergrond doeken en diverse mutsjes, dekentjes en andere attributen. Uiteraard is ook leuk als u zelf iets meeneemt. Een knuffel bijvoorbeeld. Desgewenst kunnen wij ook bij u thuis komen, neem daarvoor even contact op met ons.

Newbornshoot Haaksbergen
Newbornshoot Haaksbergen
Newbornshoot Haaksbergen

Tijdens de newbornshoot:

Onder het genot van een kopje koffie/thee en natuurlijk ranja voor de eventuele andere meegekomen kindjes, bespreken wij de eventuele wensen. Wanneer u zelf ideeën hebt horen we die natuurlijk graag, het is de bedoeling dat de shoot zo persoonlijk mogelijk wordt.

Het meest handig is om de baby voor de shoot te voeden en te verschonen, hierdoor zijn de baby’s tevreden en slapen ze tijdens de shoot lekker door. We hebben in onze studio alle ruimte om flesjes klaar te maken maar ook ruimte waar rustig gevoed kan worden.

Wanneer wij er allemaal klaar voor zijn, zal de shoot gaan beginnen. We zullen de baby in diverse poses fotograferen, om tot een mooie diversiteit aan foto’s te komen. Ook is het leuk om de kersverse ouders op de foto te zetten met de newborn. Al deze poses gaan in overleg.

Natuurlijk is niets zo onvoorspelbaar als een pasgeboren baby. Uiteraard is er tussendoor ook nog tijd om de baby nog een keer te voeden of te verschonen. Voel u niet bezwaard!

En daarna?

Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons een link met hierop alle foto’s. Deze link is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord zodat de foto’s alleen voor u beschikbaar zijn. Uit deze foto’s kunt u de keuze gaan maken welke u in ware grote wilt ontvangen. Deze foto’s zijn geschikt voor diverse doeleinden, afdrukken, canvas, tuinposter of zelfs fotobehang!

Wanneer de foto’s zijn gekozen zullen deze met Wetransfer worden verzonden, of op een USB stick worden gezet. Dit is afhankelijk van het pakket wat u kiest. In overleg wordt dan de USB stick persoonlijk langs gebracht.

Uiteraard is het ook mogelijk om extra foto’s te bestellen, zowel als afdruk als digitaal. Geef het even aan bij ons.

Benieuwd naar hoe zo’n fotoshoot nou eigenlijk gaat? Klik op een foto hieronder.

Newbornshoot Nora

Newbornshoot Nora

Newbornshoot Haaksbergen

Newbornshoot J’esmey