Ervaringen

Allemaal lieve klanten hebben voor ons een review geschreven. Hieronder zijn ze te bekijken.

Wilt u ook een review schrijven? Dat zouden we fijn vinden! Stuur ons een mailtje op info@slufo.nl

Toen ik de knoop had doorgehakt om Sandro met pensioen te laten gaan, heb ik gelijk Slufo fotografie benaderd.
Ik vond het een perfect moment om een afspraak te maken voor een fotoshoot, dat had ik al een tijd in gedachten.
Mijn verwachtingen zijn overtroffen! Ik ben onwijs blij met de mooie foto’s. Hopelijk kan Sandro nog een aantal jaren genieten van zijn oude dag. De mooie foto’s die ik nu heb, zijn voor altijd goud waard.
Dagmar, je bent een topper! Hartstikke bedankt!

Cindy de vries

Afgelopen zondag shoot gehad met Dagmar, was echt een gezellige middag en de foto’s zijn echt super mooi geworden!!

Dagmar had echt mooie ideeën voor de foto’s. En had ook veel geduld voor dier en persoon!! Zeker een aanrader om hier een shoot te doen!!!

Jon Bank

Dit is echt een super bedrijf,
2 professionele zussen, met veel ervaring.
Ze maken hele strakke foto’s en alles naar wens. Wij hebben echt een super goede ervaring gehad en raden het iedereen aan om hier foto’s te laten maken. Top kwaliteit voor een leuke prijs.

Mandy Kottier

Wij hebben nu twee keer een fotoshoot geboekt via Slufo fotografie en we zijn zeer tevreden over de shoots, de professionaliteit van de fotografe en het eindresultaat! De foto’s zijn echt prachtig geworden! Daarnaast zijn wij ook zeer tevreden over de service van Slufo fotografie. De afspraken konden op korte termijn gepland worden en binnen een paar werkdagen hadden we de door ons bestelde foto’s als in huis! Echt super geregeld.
 In de toekomst hoeven wij niet te twijfelen wat betreft het kiezen van een fotograaf want we komen zeker bij Slufo terug!

Mellisa Bollema

Vorig jaar heb ik samen met mijn partner een fotoshoot gedaan bij Slufo. Ik krijg nog vaak complimenten over de foto’s genomen door Chantal!
Wij zijn erg blij met de foto’s. Wat ik erg fijn vond is dat Chantal meedacht met welke poses en achtergronden geschikt waren voor de foto’s. Daarnaast luisterde Chantal naar onze wensen.
De foto’s komen natuurlijk over, niet van die gemaakte poses, wat je soms weleens ziet van die standaard poses. Kortom wij zijn er enorm blij met de mooie foto’s!

Marga Bootsma

Wauw, echt wauw, wat een enorm leuke meiden zijn het! Inmiddels al 2 keer een fotoshoot met ze gehad en ben zo blij met het resultaat en de professionaliteit van beide dames! Een shoot gehad met ons gezin, inclusief een eigenwijze dame van 5 jaar, en de foto’s zijn fantastisch. Ik ben er van overtuigd dat dit zeker te danken is aan de manier hoe ze hun shoot vormgeven en de liefde die ze hebben voor dit vak. Alleen maar lof voor het werk wat ze afleveren. Nogmaals dank voor de super foto’s!!!

Nadine Groeneweg

Lieve Chantal, bedankt voor de prachtige foto’s die je vanmiddag van Doutzen hebt gemaakt! We zijn superblij met het resultaat.

‎Elaine Olde Riekerink‎

Wij, Jan en ik zijn 31 mei j.l in het huwelijksbootje gestapt.

Het was een prachtige dag, en als bruidspaar gaat er ook veel langs je heen.

Gelukkig hadden wij via slufo een professionele fotograaf ingehuurd.

Alles was bespreekbaar en er kwamen de leukste ideeën naar boven, waar we zelf nog niet aan gedacht hadden.

We hebben een prachtige herinnering aan onze dag dankzij de geweldige foto’s.

Jan en Yvonne Schijva