Ervaringen

  /  Ervaringen

Ervaringen

Allemaal lieve klanten hebben voor ons een review geschreven. Hieronder zijn ze te bekijken.

Wilt u ook een review schrijven? Dat zouden we fijn vinden! Stuur ons een mailtje op info@slufo.nl

Ge-wel-dig! De fotografen zijn echte professionals?. De foto’s zijn super mooi en de fotoshoot op onze bruiloft was ook erg ontspannen en gezellig!

Alex & Rhodé

Super leuke fotografen en erg blij dat zij onze bruiloft hebben vastgelegd. Ook het trouwalbum is super mooi geworden , waarbij we zelf de foto's hebben mogen uitkiezen.

Dylan & Kimberly

Fantastische fotografen! Ze hebben ons ook zo goed met andere dingen die dag geholpen wat niet eens bij hun taken behoorden. Mega mooie foto's geworden. Prachtige herinneringen dankzij Slufo.

van Loon

2 gezellige meiden die wel in zijn voor iets 'anders dan een standaard bruiloft!

van der Giessen

Geen ander woord voor dan GEWELDIG! vanaf het eerste gesprek tot aan het ontvangen van het fotoboek, 2 super leuke zussen die beide passie hebben voor hun hobby! Ze denken overal in mee, heel de Dag staan STRALEN voor de lens! Dit is dan ook terug te zien op onze super mooie foto's

Patrick en Roseanna

Deze super lieve meiden hebben onze dag helemaal afgemaakt. We kijken met trots en veel plezier terug met de prachtige foto's. Hoe handig dat jullie met z'n tweeën zijn. Elke moment vanuit verschillende hoeken vastgelegd. Een aanrader voor elke bruidspaar.

Danny & Anouk

Wat een geweldige dames en wat een geweldig eind resultaat! Contact is super verlopen, kregen snel reactie op onze vragen en ook waren de dames flexibel toen wij onze bruiloft moesten verzetten wegens corona. Onze grote wens was om onze hond te betrekken in de bruiloft en dit is door de dames zo ontzettend mooi vast gelegd. Van de shoot tot aan het brengen van de ringen. De foto's zijn echt geweldig geworden. Ook onze gasten hebben genoten van de aanwezigheid van de dames en er wordt nog meerdere malen gesproken over hoe leuk ze erbij pasten. Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad met Slufo fotografie en raden hen dan ook zeker aan!!

Hilke van der Craats

Super Team Fantastisch dag

Chris & Mayron

Deze meiden hebben echt prachtfoto's geleverd. Communicatie verliep heel soepel. Geen attitude, lekker normaal en erg gezellig

Robert en Wendy

Supermooie foto's laten maken! Bedankt 😁

Yonca Ersoy

We hebben als gezin een Newborn Shoot gehad en de ervaring was top! Het maken van een afspraak ging vlot en de communicatie per mail was helder en duidelijk. We werden heel warm en vriendelijk ontvangen. De wensen en opties werden besproken, alles was bespreekbaar. Ondanks dat onze baby niet stil kon liggen, hebben we toch prachtige foto's gekregen en haar grote zus werd betrokken bij alles! Zeker een aanrader!

Annie Dehais

Dagmar en chantal 2leuke meiden die hun vak verstaan . We gaan even terug in de tijd voor corona kwam . Wij zochten een fotograaf voor onze bruiloft na zoeken en mailen en wensen kwamen wij bij slufo fotografie uit . Ik ben niet makelijk als persoon maar hier had ik een goed gevoel bij . Door corona moesten wij alles verzetten voor hun geen probleem na nog wat vragen tot een datum gekomen een loveshoot gehad hele mooie foto’s zelf voor onze kleine namen ze de tijd om op de foto tekrijgen dan heb je Chantal wij vroegen of ze der pilletje was vergetenmaar ze kreeg het voor elkaar de kleine voorzich tewinnen . De grote dag zelf vrouw zenuwachtig of het aan de andere kant wel goed kwam maar ik had Dagmar die ook meedenk aan de kleine dingen van aankleden tot de kleine bezig houden . Foto’s buiten kijk zelf maar wij zijn nog sprakeloos zo mooi ! Wij hebben ze allebij genomen ik ben een zijkerd . Ze waren er wel maar ik heb ze niet gezien verder omdat ze niet opvallen tussen de mensen . Top meiden meer ken ik niet zeggen over hun ❤️ . Of toch wel wij hebben afgelopen zaterdag nog een shoot gedaan bij hun was 2 uur rijden en met deze prijzen brandstof zou je het dichterbij zoeken maar hun zijn zo goed dat wij weer voor hun gingen en volgend jaar gaan we weer 2x keer daar heen Ik ga nu stoppen schrijf zo een boek vol voor Dagmar en Chantal 2 lieve dames Zoek contact met ze je krijg 100% geen spijt Gegroet een gelukkig bruidspaar

Michel Verhoef

Super goed geholpen, kan Slufo iedereen aanraden!

Robbin Hoffmann

Dagmar heeft echt prachtige foto's van onze familie gemaakt. De communicatie verliep goed, de shoot was gezellig en ontspannen. En het resultaat is een serie foto's, waarvan onze hele familie blij is geworden!

Bart Roest

Dagmar was en is super lief en geduldig met mijn paard. Heeft al meedere foto's van mijn paard gemaakt. Zijn echt prachtig foto's geworden! Ontzettend blij mee! De shoot is ook altijd erg gezellig.

Mariska Rupert

Een super mooie zwangerschap shoot gedaan bij Chantal. We hadden geluk met het weer en wat heeft Chantal een mooie locatie uitgezocht. De foto's zijn super mooi geworden en er hadden ze ook al heel snel binnen.

Ashley in het Veld - Boswerger

Snelle reactie. En goed geholpen! Erg mooie foto’s aanrader

lse ten Hoopen
Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com