Tinder-fotoshoot

  /  Tinder-fotoshoot

Wil je je Tinder-profiel laten opvallen en meer matches krijgen? Trek de stoute schoenen aan en maak een afspraak voor een echte Tinder fotoshoot! Met scherpe en heldere foto’s waarin jij als persoon straalt, trek je de aandacht van potentiële matches. Bij onze fotoshoots draait alles om jouw unieke uitstraling. Hier is hoe wij je kunnen helpen met een onweerstaanbaar Tinder-profiel:

Meer Matches

Natuurlijk is het de bedoeling dat je meer matches gaat krijgen. Met de scherpe heldere foto’s zorg je er in ieder geval voor dat je direct opvalt tussen alle blurry telefoonfoto’s. Daarnaast zorgen we er voor dat we jou op je állerbest fotograferen. Van je goede kant, met je mooiste glimlach of juist een zwoele blik. Uiteraard doen we alles in overleg en zijn we vooral benieuwd naar jou!

Locatie en setting

Een Tinder fotoshoot doen we natuurlijk buiten! Hierin heb je verschillende mogelijkheden, denk aan: een kasteel, bos, open vlakte of juist een stoere locatie zoals een verlaten vliegveld. Het is helemaal aan jou! We kiezen de locatie die het beste bij jou past. Natuurlijk is het ook mogelijk om met meerdere setjes op de foto te gaan. Wij adviseren om kleding aan te doen die je normaal ook aan zou doen, maar ook kleding voor net dat stapje extra. Denk aan een colbertje, of wie weet wel helemaal in pak. Weet je het niet helemaal zeker? Vraag het ons dan denken wij met je mee!

Keuzes maken

Binnen 2 werkweken ontvang je van ons de WeTransfer link met hierop álle bewerkte foto’s. Al onze foto’s worden geleverd in origineel formaat en zonder watermerk. Nu wordt het tijd om jouw favorieten uit te zoeken om te plaatsen!

Succes verzekerd

Met de nieuwe foto’s ben je ready to rock op Tinder. Laat je profiel opvallen en trek de aandacht van matches die niet kunnen wachten om jou te leren kennen Mis deze kans niet om jouw Tinder avontuur naar een hoger level te tillen! Neem gerust contact op met ons, ook als je je ongemakkelijk voelt bij fotoshoots. Wij zorgen er voor dat je helemaal op je gemak bent. We maken er samen een leuk moment van, waarbij je tevreden terug kan kijken op de Tinder foto’s. Boek nu en maak een killer indruk op Tinder!
 • Basis
 • 85 inhoud:
  • 1-2 settings
  • Circa 20 digitale foto’s
   via Wetransfer


  LET OP: Prijzen zijn excl km vergoeding van € 0,25 buiten een straal van 20km rondom Haaksbergen

 • Uitgebreid
 • 170 inhoud:
  • 2-4 settings
  • Circa 40 digitale foto’s
   via Wetransfer


  LET OP: Prijzen zijn excl km vergoeding van € 0,25 buiten een straal van 20km rondom Haaksbergen

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com