Lifestyle newborn shoot

Lifestyle newborn

Wil jij graag jullie baby laten fotograferen in zijn of haar eigen omgeving?
Kies dan voor de Life style newborn shoot.

Wanneer life style newborn shoot?

Een life style newborn shoot vind plaats in de eerste 3 weken na de geboorte van de baby bij jullie thuis. Ze zien er dan nog echt pasgeboren uit, zijn flexibel en slapen nog veel.

Wil je zeker zijn van een plekje in onze agenda? Laat dan je uitgerekende datum in de agenda opnemen, wij houden dan rekening met jullie zodat er binnen de eerste periode foto’s gemaakt kunnen worden.

Tijdens de life style newborn shoot:

De foto’s zullen bij jullie thuis gemaakt worden. De details van de babykamer, het knuffeltje van papa en mama, foto’s in het eigen wiegje of samen met de broertjes of zusjes. De kleine details, de handjes, de voetjes en misschien wel een kleine lach. Dit zijn voorbeelden, want in jullie huis zoeken we naar jullie eigen unieke momentjes. Heb je zelf ideetjes? laat het ons dan vooral weten.

Lifestyle newborn

En daarna?

Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een link met hierop alle foto’s. Deze link is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord zodat de foto’s alleen voor jullie beschikbaar zijn. Uit deze foto’s kan je de keuze gaan maken welke je in ware grote wilt ontvangen. Deze foto’s zijn geschikt voor diverse doeleinden, afdrukken, canvas, tuinposter of zelfs fotobehang!

Wanneer de foto’s zijn gekozen zullen deze met Wetransfer worden verzonden, of op een USB stick worden gezet. Dit is afhankelijk van het pakket dat is gekozen. In overleg wordt dan de USB stick persoonlijk langs gebracht. of verzonden per post.

Uiteraard is het ook mogelijk om extra foto’s te bestellen, zowel als afdruk als digitaal. Geef het even aan bij ons.

Boek je een zwangerschapsshoot exclusive en een newbornshoot tegelijk? Dan maken we een mooie prijs en ontvang je korting op je totale factuur.

Lifestyle newborn
Lifestyle newborn