Slufo fotografie

  /  newbornshoot   /  Newbornshoot met kleine Nora in Nijverdal

Vorige week nam Kimberly contact met mij op, omdat ze was bevallen van haar dochtertje Nora. Tijdens haar zwangerschap hadden we wekelijks contact met elkaar. Maar Nora had haar papa en mama lang laten wachten, want ze vond het maar wat prettig in de buik.

Kimberly wilde graag een newbornshoot van Nora en het liefst wanneer Rene ook nog thuis was. Ze vroeg daarbij of het mogelijk was dat wij bij haar aan huis kwamen, zodat ze niet direct met Nora op pad hoefde. Tuurlijk kunnen wij dat. We besloten dinsdag om 11 uur af te spreken bij hun thuis in Nijverdal.

Kimberly had een luxe probleem, maar liefst twee kraamverzorgsters deden voor mij de deur open, Ursela en haar stagiaire Felicia.
Direct werd er voor mij een kopje koffie en beschuit met roze muisje gemaakt. We kletsen wat over newborn fotografie, want ze hadden het nog niet zo professioneel meegemaakt. Ik moest ondertussen nog even wachten tot dat de verloskundige boven klaar was. Toen ze alles had nagekeken kon ik boven eindelijk Nora bewonderen en natuurlijk kijken hoe het met Kimberly ging. En daar lag ze dan, in haar bedje, heerlijk tevreden, wat een poppetje.

Ondertussen nam Kimberly Nora mee naar beneden en dronken we samen nog een kopje koffie. En kletsen we nog even bij over hoe ze zich nu voelde.

Hierna gingen we Nora gereed maken voor de shoot. Terwijl Kimberly haar aan het uitkleden was, zette Nora het op het huilen. Kimberly en Rene dachten direct dat dit niks ging worden. Natuurlijk weet ik uit ervaring dat wanneer de baby blower warme lucht gaat blazen, dit goed komt.

En ja hoor, we legde Nora op de Bean-bag kussen en het moment dat ze de warme lucht voelde, was ze heerlijk tevreden. Daar lag ze dan, met haar vuistje gebald onder haar hoofdje, een genot om te zien. Een foto modelletje in Spe! Rustig kon Rene haar in verschillende poses leggen, want ze vond het maar wat fijn liggen daar.

Nadat we klaar waren met foto’s van haar, wilden wij nog wat foto’s samen met haar papa en mama maken. Maar toen was Nora er wel een beetje klaar mee, met alle foto’s en hebben we haar weer rustig aangekleed. We waren ondertussen al meer dan een uurtje bezig en daar had ze wel honger van gekregen.

Ik heb rustig mijn spullen weer ingepakt, waarbij Rene mij hielp. We kletsen samen nog even hoe hij de bevalling had beleefd en wanneer voor hem het gevoel kwam dat hij echt papa was geworden.

Lieve Kimberly en Rene, Nora boft maar met lieve ouders zoals jullie. Ik wens jullie heel veel geluk samen.

Liefs Chantal

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com