Slufo fotografie

  /  newbornshoot   /  Newbornshoot J’esmey in Twente
Newbornshoot J’esmey

Vorige week woensdag kwam Michelle samen met haar moeder, zus, neef en nichtje naar de studio in Haaksbergen (Twente).

Een week ervoor had Michelle contact met mij opgenomen via de e-mail. Ze wilde graag voor haar zus een newbornshoot boeken, als verrassing.
Via een vriendin van haar op Facebook had ze foto’s gezien die gemaakt zijn door ons. Ze had al een fotoshoot geboekt bij iemand anders in Twente. Ze vroeg of het mogelijk was om de trotse boer met de baby op de foto te zetten. Deze fotograaf wilde dit helaas niet doen, omdat het een newbornshoot was. Haar vraag was dan ook direct of dit bij ons wel mogelijk is. Natuurlijk mag dat! Ons doel is om foto’s te maken waar de ouders trots op kunnen zijn. Als zij dan de wens uitspreken om de kindjes samen te fotograferen dan hoeven wij er niet over na te denken of dat een optie is.

Ik had met haar een week na de geboorte van J’esmey afgesproken. Michelle zou samen met haar moeder, J’esmey en grote broer Milan komen. Uiteindelijk was het woensdag 14.00 en zag ik dat de mama van J’esmey ook mee was gekomen. Natuurlijk een uitlezen kans, om ook samen met haar mooie dochtertje op de foto te gaan. In het begin had J’esmey er nog niet zoveel zin in en wilde graag eerst nog een flesje voordat we echt konden beginnen.

Terwijl J’esmey haar flesje aan het drinken was, dronken wij gezamenlijk als gezellige vrouwen onder elkaar, een bakje koffie. Al snel kregen we het over de bevalling, (hoe snel deze wel niet verlopen was) en eigenlijk veel andere dingen waar je als vrouw zijnde met elkaar over praat. Na dat J’esmey haar flesje op had, ging ze heerlijk slapen en kregen we de mooiste poses van haar. Super om te zien dat een baby-tje de houding, die ze in de buik had, aanneemt op een doek/kleedje met alle attributen (lampen, flitsers) om zich heen. Uiteraard hebben we ook foto’s gemaakt van Milan als grote broer met haar kleine lieve zusje, trots dat hij was, super lief om te zien!

Toen ik deze blog aan het schrijven was, had ik Michelle nog even een berichtje gestuurd, om te vragen hoe ze ons ook alweer gevonden had.

Ze stuurde ons het volgende lieve berichtje:

“Hee Chantal, jaa zeker ik zag bij een vriendin van mij op fb een paar foto staan die jullie hadden gemaakt. En ik vond ze super mooi. Ik had eigenlijk bij een andere fotograaf in Twente een afspraak voor een newbornshoot , toen vroeg ik of zij een paar foto’s met mijn neefje zou kunnen maken. Maar dat deed zij dus absoluut niet. Toen was mijn keus heel snel op jullie gevallen want de foto’s zijn prachtig. En bij jullie mocht het wel?”

Het is fijn om dit soort berichten van nieuwe klanten te mogen ontvangen.

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com