Slufo fotografie

  /  Algemeen   /  Slufo zet zich in voor het goede doel

Namelijk voor Stichting Vlinderkind.

Wat is stichting Vlinderkind?

Stichting Vlinderkind zet zich in voor het werven van fondsen om het wetenschappelijke onderzoek naar EB te kunnen financieren. EB, ook wel genoemd, ‘Epidermolysis Bullosa’, is een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van verschillende lagen waardoor de huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de ‘loszittende’ huidlagen ontstaan er blaren en ontvelling. Ondraagbare pijn en jeuk zijn daarvan o.a. het gevolg. Professor Dokter Jonkman, Dermatoloog verbonden aan het universitair medisch centrum Groningen verricht internationaal gewaardeerd onderzoek naar de genezing van Epidermolysis Bullosa.

Om ons steentje bij te dragen aan deze verschrikkelijke en vooralsnog ongeneselijke ziekte, willen wij ons in zetten om geld in te zamelen voor dit goede doel. Zaterdag 17 en zondag 18 december zullen wij lootjes gaan verkopen bij het kerstconcours op de Manege TRC Het Hulsbeek

1 lootje €1,00
Koop 5 lootjes en krijg de 6e cadeau.

Met dit lootje kun je kans maken op een volledige verzorgde fotoshoot. Denkend aan een familie, newborn of baby, zwangerschap of paarden shoot.

Op beide dagen zullen wij tijdens de prijsuitreiking 1 lootje trekken uit de verkochte lootjes. Word jouw lootje getrokken? Dan win jij een compleet verzorgde fotoshoot van Slufo fotografie met alle bewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB-stick.

Hoe gaaf is dat?

Ben je op een van deze dagen niet aanwezig bij TRC het Hulsbeek en wil je toch graag een donatie doen aan stichting Vlinderkind? Neem dan even contact met ons op!

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com