Bruiloftfotografie

Met veel plezier fotograferen wij regelmatig bruiloften, het is daarbij belangrijk dat deze speciale dag voor altijd vastgelegd wordt d.m.v. onvergetelijke foto’s. Met dat als uitgaanspunt hebben wij een aantal pakketten samengesteld voor bruiloftfotografie.

Alvorens wij overgaan tot het fotograferen van uw bruiloft gaan we eerst nog eens in gesprek met u om de wensen in kaart te brengen. We doen ons best om deze speciale dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Een bruiloft betreft vaak een hele dag met daarbij vele momenten waarbij wij een rol kunnen spelen. Het is de vraag waar de voorkeur naar uit gaat. Alleen foto’s van de ceremonie met daarbij een paar foto’s met familie naast het pasgetrouwde stel, of alleen foto’s van het getrouwde stel op een locatie? Alles is mogelijk bij bruiloftfotografie.

De 3 pakketten die we hanteren vanaf betreffen:
2 uur (lowbudget)
4 uur (premium)
hele dag fotografie (exclusive)

Wanneer u kiest voor pakket exclusive, zullen de hele dag 2 fotografen aanwezig zijn om alle mooie momenten vast te leggen.

Voor de hele dag fotograferen zullen we dus alles vastleggen en ontvangt u alle foto’s op een USB stick. De foto’s zijn bewerkt. En uiteraard ontvangt u deze in hoge resolutie zonder watermerk. De foto’s zijn van u en geschikt voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld canvas of zelfs fotobehang. Daarbij ontvangt u een fotoboek met foto’s die vooraf met u zijn besproken. Mocht u andere wensen hebben die buiten onze pakketten om gaan dan is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Bruiloftfotografie Haaksbergen

Low budget

300
  • 2 uur fotografie
  • 50 foto’s op USB stick
Boek nu!

Premium

490
  • 4 uur fotografie
  • 100 foto’s op USB stick
Boek nu!