Paardenfotografie – Blackphoto

Blackphoto paard
Blackphoto paard
Blackphoto paard
Blackphoto paardenfotografie
Blackphoto paardenfotografie
Blackphoto paardenfotografie

Momenteel helemaal hip: Blackphoto’s met je paard. Samen met je beste maatje op de foto? Of juist mooie foto’s van alleen je paard? Mooi als aandenken of om groot thuis aan de muur op te hangen. Er is altijd wel een gelegenheid om uw paard op de foto te zetten.

Is mijn stal geschikt voor een Blackphoto?

Blackphotos worden gemaakt in of voor de opening van een stal of schuur. Het mooiste zou zijn als de stal een opening heeft van minimaal twee meter breed. Daarnaast is het ook belangrijk dat de hoogte voldoende is zodat het paard niet met een deel van het hoofd of de oren er bovenuit komt.

De schuur er achter dient wel dicht te kunnen, niet bijvoorbeeld een doorloop. Dit zorgt er namelijk voor dat er in de achtergrond licht ontstaat wat we juist niet willen. Eventueel kan ik dit met de nabewerking wel corrigeren, maar mooiste is dat dat deze dicht kan en eventueel licht uit.

Twijfel je of je stal geschikt is? Stuur me dan gerust een berichtje!

Waar de Blackphoto?

Paarden voelen zich (vaak) het fijnst in hun eigen omgeving en daarom komen wij naar jou toe.

Voldoet de stal waar je staat niet aan bovenstaande eisen, dan kunnen we in overleg een locatie afspreken om de blackphotos te maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de foto’s in een mooie omgeving te maken, hiervoor kan je het beste kijken op deze pagina: Paardenfotografie.

We vinden het zelf altijd fijn als je van te voren al een idee hebt wat je graag wilt. Dit hoeft natuurlijk niet! Maar wij willen zo persoonlijk mogelijke foto’s maken. Zelf hebben we wel ideeën ook om je te helpen. Mocht je nou iets tegenkomen, geef dat dan gerust aan!

En verder?

Het belangrijkst is dat het paard schoon is en gepoetst (denk ook aan eventuele traanogen, vieze neus, snorharen). Het is jammer als er uiteindelijk allemaal zandkorrels in de vacht nog zitten, wat je zeker gaat zien. Mocht je met een hoofdstel op de foto willen, is het mooi als deze schoongemaakt wordt en eventueel ingevet. Als je het echt mooi wilt hebben kan je ook nog wat glansspray gebruiken voor wat extra glans voor je paard 😉

En daarna?

Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons een link met hierop het aantal bestelde foto’s. Deze zijn dan al globaal bewerkt. Hieruit kan je je keuze maken welke je als blackphoto wilt.

Deze foto’s zijn geschikt voor diverse doeleinden, afdrukken, canvas, tuinposter of zelfs fotobehang!

Uiteraard is het ook mogelijk om extra afdrukken te bestellen. Geef het even aan bij ons.

Reiskosten: binnen een straal van 10 km rondom Borne rekenen we geen reiskosten. Daarbuiten rekenen we 0,19 per km.

Afdrukken

Speciaal voor de blackphotos hebben wij een hele mooie techniek om deze af te laten drukken, namelijk op Glaslaminaat. Door de techniek die wordt gebruikt komt niet alleen het zwart er echt als diepzwart uit, ook de kleuren en mate van detail zorgen voor een schitterend effect. Wanneer je meerdere paarden hebt, kunnen wij deze apart fotograferen en uiteindelijk bij elkaar in zetten. Zie hieronder voorbeelden:

Voorbeelden

We hebben een instagram account waarop we foto’s plaatsen van de foto’s die we maken van paarden. Zie: De paardenfotograaf

Blackphoto paardenfotografie

Blackphoto paardenfotografie

Afgelopen zondag shoot gehad met Dagmar, was echt een gezellige middag en de foto’s zijn echt super mooi geworden!!

Dagmar had echt mooie ideeën voor de foto’s. En had ook veel geduld voor dier en persoon!! Zeker een aanrader om hier een shoot te doen!!!

Jon Bank

Toen ik de knoop had doorgehakt om Sandro met pensioen te laten gaan, heb ik gelijk Slufo fotografie benaderd.
Ik vond het een perfect moment om een afspraak te maken voor een fotoshoot, dat had ik al een tijd in gedachten.
Mijn verwachtingen zijn overtroffen! Ik ben onwijs blij met de mooie foto’s. Hopelijk kan Sandro nog een aantal jaren genieten van zijn oude dag. De mooie foto’s die ik nu heb, zijn voor altijd goud waard.
Dagmar, je bent een topper! Hartstikke bedankt!

Cindy de Vries

Blackphoto paard